Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najprv priateľke zmenil status na Facebooku, potom ju mal zavraždiť!

Leannu pravdepodobne zavraždil jej priateľ
Leannu pravdepodobne zavraždil jej priateľ (Zdroj: menmedia.co.uk)

MANCHESTER - Vyzerali ako šťastná rodinka. Všetky nádeje na spokojný život však prekazila žiarlivosť. Dvadsaťštyriročnú mamičku niekto dobodal pred zrakom jej malého syna len hodinu po tom, čo jej facebookový profil napadol hacker.

Z vraždy Leanny McNuffovej polícia obvinila jej priateľa Iana Lowea, ktorý pôsobil ako vojak v Afganistane. Minulý týždeň pri prestrelke bol zranený jeden z jeho seržantov. Tento traumatický zážitok a fakt, že nemohol byť neustále s rodinou a mať svoju priateľku pod kontrolou, ho pravdepodobne dohnal až k vražde. Rodinní priatelia taktiež tvrdia, že vzťah síce vyzeral navonok idylicky, pár mal ale v posledných rokoch partnerské problémy a niekoľkokrát sa rozišli. "Ian ju ale vždy ukecal," povedal rodinný priateľ.

Motív žiarlivosti dokazuje aj skutočnosť, že necelú hodinu pred Leanninou smrťou niekto "hackol" jej profil na sociálnej sieti a do statusu napísal "spí skoro s každým". "Hovorila som s ňou necelú hodinu pred smrťou. Mala problémy s Facebookom a chcela s tým poradiť. Niekto zmenil jej status a hovoril o nej veci, ktoré neboli pravdivé," zverila sa jej najlepšia kamarátka Emma.

K vražde údajne došlo priamo pred očami štvorročného Jadena. Jeho mŕtvu mamu našla jej matka a brat, ktorí bývajú v susednom dome. Do bytu vraj vbehli povtom, ako počuli veľký hluk.

Iana zatkli krátko po čine, vyšetrovanie ale stále pokračuje. "Ešte sme len na začiatku a pracujeme na tom, aby sme odhalili všetky okolnosti, ktoré tento hrozný čin sprevádzali," uviedol inšpektor Graham Brock.
 
 
 Rodinní priatelia ale tvrdia, že vzťah síce vyzeral navonok idylicky, pár mal ale v posledných rokoch vleklé partnerské problémy a niekoľkokrát sa rozišli. "Leanne od neho odišla, ale potom ju Ian zase Ukecal," povedal rodinný priateľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu