Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Strašná smrť dievčatka (†3): Rodina ho "rozpučila" kvôli diablovi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KUALA LUMPUR - Trojročné dievčatko zabila v Malajzii vlastná rodina pri rituáli, ktorý mal za cieľ vyhnať z dieťaťa údajných zlých duchov. Oznámila to dnes agentúra AP s odvolaním sa na malajzijské policajné zdroje.

Polícia vtrhla v nedeľu večer do domu v severnom štáte Penang po tom, čo dostala tiesňové volanie od jedného člena rodiny. V spálni našla osem ľudí, medzi ktorými boli rodičia a ďalší príbuzní, ktorí sa nakopili na dievčatku ležiacom tvárou dolu, uviedol šéf okresnej polície. Dievčatko sa pod ťarchou nahromadených tiel udusilo. Všetkých osem ľudí zatkli.

Medzi prevažne malajzijským obyvateľstvom krajiny, ale aj v čínskej a indickej komunite prežíva viera v nadprirodzeno, hoci v posledných desaťročiach sa vykonávanie okultných rituálov vytráca. Napriek tomu sú občas hlásené úmrtia pri týchto obradoch.

V roku 2010 na desať rokov väzenia odsúdili dvoch malajzijských bratrancov za zabitie rodičov jedného z nich pri duchovne očistnom obrade. Manželský pár ubili metlami a motocyklovými helmami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu