Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Taxikára našli kolegovia mŕtveho v kufri jeho auta!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRAHA - Kriminalisti z Libereckého kraja vyšetrujú vraždu taxikára. Vodiča (†47) taxislužby našli v nedeľu ráno v Jablonci nad Nisou bez známok života v batožinovom priestore jeho vozidla. Výsledky pitvy potvrdili, že mužovo úmrtie bolo dôsledkom vraždy. Vyplýva to z informácií webového portálu idnes.cz.

Podľa nich taxikár nereagoval na volanie dispečingu, preto sa ho 20 kolegov vydalo v nedeľu ráno hľadať. Napokon taxikára našla polícia s pomocou lokalizácie jeho mobilného telefónu, a to v odstavenom vozidle.

Česká polícia zverejnila fotografiu zavraždeného a vyzvala prípadných svedkov, ktorí majú informácie o posledných hodinách jeho života, predovšetkým o jeho pohybe v noci na nedeľu, aby pomohli pri pátraní po páchateľoch. Asi 5000 Kč (asi 200 eur), ktoré mal mať taxikár pri sebe, sa nenašlo, odcudzili ich zrejme hľadané osoby.

Motív zločinu zostáva však predbežne na úrovni špekulácií. Informácie o pohybe vodiča Škody Superb striebornej farby spoločnosti Central taxi od soboty 19.00 hod do nedeľňajších skorých ranných hodín čakajú policajti na ktoromkoľvek policajnom okrsku alebo na tiesňovej telefonickej linke 158. To isté platí o informáciách, ktoré by sa týkali osôb nastupujúcich do vozidla zavraždeného.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu