Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Marián znehybnil vydesené dievčatko: Jeho malý kumpán ho potom znásilňoval!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

BRATISLAVA/HRADEC KRÁLOVÉ - Mladučké dievča, ktoré bolo na zadnom sedadle auta brutálne znásilnené, trpí ešte mesiace po hroznom čine posttraumatickou poruchou. Útočníci si však napriek svojej nepochybnej vine do väzenia nesadnú. Jeden z nich je ešte neplnoletý a druhý, Marián Herman, vyviazol s podmienkou.

Šokujúci čin sa odohral ešte v roku 2009, dievčina na to však nezabudla dodnes a spomienky jej zostanú na celý život. Ako uvádza iDnes, všetko sa odohralo na zadnom sedadle trojdverového auta a okrem mladej obete v ňom boli Marián a neplnoletý chlapec.

Práve ten dievčaťu strhol nohavice i nohavičky, obchytkával ju a nakoniec sa neúspešne pokúsil o súlož. Zúfalé dievča totiž bojovalo ako o život.

Agresori potom zmenili taktiku. Marián dievčatko pevne uchopil okolo trupu a znehybnil ho. Jeho malý kumpán potom zobral do rúk dlhú baterku a počas nekonečných minút ju zasúval do svojej obete.

Dievča trpelo dlho po čine posttraumatickou stresovou poruchou. Keď sa ju podarilo odborníkom potlačiť a zdalo sa, že je všetko v poriadku, opäť sa vrátila. Bude to žiaľ boj na dlhé trate.

Obaja znásilňovači skončili v rukách polície. Mladšieho potrestať nemohli, pretože nespĺňa vekový limit, a tak vystupoval len ako svedok. Starší Marián dostal dvojročnú podmienku. Poriadne si vydýchol a samozrejme, neodvolal sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu