Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Monacký princ zahanbený v New Yorku: Obchytkával modelky, dostal bitku!

Pierre Casiraghi
Pierre Casiraghi (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Monackého princa Pierra Casiraghiho, ktorý je zároveň vnukom hollywoodskej legendy Grace Kellyovej, museli hospitalizovať s reznými poraneniami po tom, ako sa pobil v newyorskom nočnom klube. Príčinou výtržnosti malo byť jeho obťažovanie modeliek a hrubé slová.

Pierre Casiraghi patrí k zlatej mládeži, ktorá rada vymetá kluby v New Yorku. Spoločne so skupinkou priateľov, kde bol aj exmilenec Paris Hilton - dedič lodiarskeho impéria Stavros Niarchos III., zavítali do nočného klubu Double Seven. Vyhliadli si inú skupinku, v ktorej boli aj modelky, a opití ich vraj začali urážať.

Bývalý majiteľ manhattanského klubu Hawaiian Tropic Adam Hock (47), ktorý sedel pri stole s kráskami, Casiraghimu jednu vrazil a strhla sa bitka. Mladík vraj preletel cez celú miestnosť a pristál na druhej strane baru na stole. Niarchos potom napadol Hocka a mela pokračovala. Syna monackej princeznej nakoniec previezli do nemocnice a po ošetrení ho pustili domov.

O tom, kto hádku vlastne vyprovokoval, sa vedú spory. Obe strany hádžu vinu na toho druhého. Kým Hocka obvinili z napadnutia, Casiraghi sa z toho vyvliekol. Svedkovia incidentu sa však zhodli na tom, že Casiraghi schmatol fľašu vodky z vedľajšieho stola a chcel ju rozbiť Hockovi o hlavu.

"Môj klient trávil príjemný večer s manželským párom a priateľkou a skupinou veľmi krásnych žien. Tieto indivíduá žiarlili a uchýlili sa k praktikám zo základnej školy," vyhlásil Hockov právnik a dodal, že jeho klient nie je Bruce Lee a útočníci sa správali ako rozmaznaní nevychovanci, ktorým patrí svet. Monacký kráľovský palác celú kauzu odmietol komentovať.

Pierre Casiraghi je najmladší zo synov monackej princeznej Caroline. V júni 2009 sa stal majoritným akcionárom stavebnej firmy, ktorú v roku 1984 založil jeho otec, ktorý zomrel pri závode motorových člnov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu