Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nahý Valentín: Páriky si ukázali lásku, aj to čo majú v rozkroku!

Svadba bez šiat zlákala deväť párikov
Svadba bez šiat zlákala deväť párikov (Zdroj: hedonism.com)

KINGSTON - Deväť párov turistov tráviacich dovolenku na Jamajke sa rozhodlo osláviť sviatok svätého Valentína spoločným sobášom. A aby mal nádych výnimočnosti, všetci novomanželia boli na slnkom zaliatej jamajskej pláži až na topánky či drobné doplnky nahí, napísala dnes agentúra AP.

"Bolo to nádherné. Bolo to ako rozprávka," povedala tridsaťdeväťročná matka v domácnosti Milly Salasová z amerického New Jersey, ktorá predtým ešte nikdy nebola na nudistickej pláži. Hromadná svadba sa konala v FKK turistickom stredisku Hedonism II, ktoré je určené všetkým, ktorí považujú oblečenie za zbytočnú príťaž.

Prísľub svadby na Valentína s bezplatným štvordenným pobytom prilákal do strediska Hedonism II v meste Negril viac než stovku zasnúbených párov z USA a Kanady. Len desať z nich ale bolo vybraných, aby sa zúčastnili nahej svadby pri obrade, ktorý sa natáčal pre dokumentárny film. Jeden pár si to ale tesne pred svadbou rozmyslel.

Kevin Young z Floridy je zvyknutý byť nahý, pretože so svojou partnerkou Shannon Witherspoonovou patrí už dlho do nudistickej komunity. "Príliš veľa oblečenia" to pre neho predstavuje aj farba na telo, povedal agentúre AP. "Pre nás to bolo jednoduché, ale boli tu ľudia, ktorí ešte nikdy neboli nahí inde ako vo vlastnej spálni. Ale musím ich pochváliť, zvládli to a úplne sa vyzliekli," dodal.

Utorková svadba bola prvým nudistickým obradom v tomto jamajskom stredisku od roku 2003, uviedli jeho predstavitelia. Tentoraz sa tu ale nekonali žiadne rozhorčené protesty, aké sprevádzali prvé skupinové nudistické svadby, ktoré sa tu začali organizovať v roku 2001.

Toto jamajské turistické stredisko ale ponúka aj ďalšie tematické svadby, nielen tie nudistické. Oddať sa tu môžu nechať aj priaznivci upírskych historiek, ktorým usporiadatelia zaistia falošné upírie zuby, krvavo červené kokteily zo šampanského i kyticu temne červených ruží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu