Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najkurióznejšie valentínske trapasy Slovákov!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: sheknows.com)

BRATISLAVA - Ani na sv. Valentína sa ľuďom nevyhýbajú kuriózne udalosti spojené so sviatkom zamilovaných. Láska je zjavne slepá a Slováci sú ochotní urobiť čokoľvek, aby prekvapili. Nie vždy sa to však končí práve najšťastnejšie.

Poisťovňa Generali Slovensko eviduje niekoľko poistných udalostí, ktoré sú spojené s láskou.

Nebezpečný lampión

V posledných rokoch je mimoriadne moderné vypúšťať valentínske lampióny šťastia. Pri takejto na prvý pohľad romantickej udalosti však jedna zamilovaná dvojica podpálila strechu na drevenej stodole, nakoľko vietor rýchlo zmenil smer a lampión odvial. Namiesto rozjímania nad svojím šťastím, museli privolať susedov na pomoc pri hasení požiaru.

Romantika nadovšetko

Muž chcel prekvapiť priateľku valentínskou večerou, ktorú jej sám pripravoval. Počas varenia však zazvonil kuriér, ktorý priniesol objednanú kyticu kvetov. Zatiaľ čo klient preberal a platil zásielku, v kuchyni sa mu od sporáka chytila utierka a požiar poškodil kuchynskú linku a digestor. Namiesto romantickej večere museli priateľke stačiť kvety, nakoľko večera zostala nedovarená.

Záchrana vzťahu

Zúfalá žena sa pokúšala zachrániť manželstvo, ktoré ohrozovala nevera manžela. Rozhodla sa, že ho potrestá a "nafingovala" krádež auta, s ktorým chodil na zálety. Auto s pomocou náhradných kľúčov preparkovala o pár ulíc ďalej a nič netušiaci manžel si myslel, že ho skutočne niekto ukradol. Prípad vyšetrovala polícia, ktorej sa nakoniec manželka priznala. Do poisťovne prišiel list, v ktorom svoj čin odôvodnila s tým, že chcela zachrániť svoje manželstvo.

Večer pred televízorom

Spoločný večer partnerov skončil na pohotovosti po tom, čo si manžel išiel sadnúť na svoje obľúbené miesto na gauči, kde už sedela jeho polovička. Zrejme zaujatý programom si ju na pohovke nevšimol a nedopatrením jej spôsobil dvojnásobnú zlomeninu ruky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu