Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Škandálny vzťah: Trénerka (40) zbalila 13-ročného, čakajú dieťa!

Erwin a Renata spolu čakajú dieťa
Erwin a Renata spolu čakajú dieťa (Zdroj: YouTube)

VIEDEŇ - Renata Jurasová (43) stretla svojho milenca Erwina Unterlechnera (16) na tréningu hádzanej a napriek tomu, že mal vtedy chlapec iba 13 rokov, čoskoro sa do seba zamilovali. Po prepuknutí škandalózneho vzťahu na verejnosti sa z nich v Rakúsku okamžite stali celebrity. Ich láske však nedokázala zabrániť rodina, ani súd. Šťastná dvojica momentálne spolu čaká dieťa.

Trénerka hádzanej je o dvadsaťsedem rokov mladšia ako jej priateľ Erwin a médiá majú opäť dôvod živiť ich príbeh. Renata totiž oznámila, že je tehotná.

"Je to absolútne vymodlené dieťa," zverila sa denníku Rakúsko nastávajúca mamička a dodala, že jej potomok by mal prísť na svet v júni. Proti údajne nebol ani budúci otecko. "Mohol sa zblázniť radosťou! Máme už meno, ale necháme si to zatiaľ pre seba," nechala sa počuť Renata. Všetky lekárske vyšetrenia sú vraj zatiaľ v poriadku, takže nič nestojí v ceste veľkej radosti.

Renata skončila nedávno kvôli svojmu vzťahu na súde a odišla s 22-mesačnou podmienkou. Ani to však ich láske nezabránilo. Nielenže čakajú potomka, ale chystajú aj svadbu. Romantický Erwin využil školských prázdnin a vzal svoju milenku na výlet do Budapešti. Tam ju požiadal o ruku. "Plakala a hneď povedala áno," prezradil chlapec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu