Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sadomaso skončilo masakrom: HIV pozitívny mal milenca rozštvrtiť a uvariť!

Carsten (naľavo) a jeho údajný vrah
Carsten (naľavo) a jeho údajný vrah (Zdroj: bild.de)

BERLÍN - Sadomasochistické hrátky v byte HIV pozitívneho Michaela S. sa zvrhli v brutálnu vraždu renomovaného nemeckého bankára. Jeho telo bolo po smrti rozštvrtené, hlavu vrah dokonca uvaril.

Michael S. sa k vražde Carstena S. polícii priznal, tvrdí však, že k činu došlo nešťastnou náhodou. Podrobnosti povedať odmieta. Vyšetrovateľom sa zatiaľ podarilo iba zistiť, že počas sexuálnych orgií vrah zlepil ústa svojej obeti sekundovým lepidlom.

Bankár sa s Michaelom, ktorý je HIV pozitívny, stretol na internete a krátko nato si s ním dohodol tvrdý sex. Než sa Carsten vydal na schôdzku, vybral zo svojho účtu 1000 eur. Peniaze sa však nikdy nenašli. Policajti zatiaľ netušia, či nimi chcel zaplatiť za mužove sexuálne služby, alebo mu ich jeho vrah ukradol a zabil ho práve kvôli nim.

Podľa vyšetrovateľov obvinený vraždu zrejme naozaj neplánoval. Sadomasochistické hrátky sa pravdepodobne po čase zvrhli a skončili obchodníkovou smrťou. Michael potom pravdepodobne spanikáril a rozhodol sa jeho tela zbaviť. Urobil to však obvlášť odporným spôsobom, mŕtvolu rozsekal na časti a hlavu dokonca uvaril.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu