Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Smrtiaci chat: Linda (†16) na rande z Facebooku našla smrť!

Linda doplatila na svoju neopatrnosť, Jerryho vôbec nepoznala
Linda doplatila na svoju neopatrnosť, Jerryho vôbec nepoznala (Zdroj: bild.de)

BERLÍN - Tínedžerka Linda verila, že na Facebooku našla chlapca, s ktorým si bude rozumieť. O štyri hodiny po tom, čo si prvýkrát napísali, sa spolu stretli a vyspali. Ich "vzťah" však trval iba ďalších pár minút, Jerry (21) ju ešte v tú noc zabil.

Začiatkom apríla sa študenti Linda H. a Jerry J. zoznámili na sociálnej sieti Facebook. Potom už išlo všetko veľmi rýchlo. O 14.30 spolu prvýkrát chatovali, o 18.30 sa stretli, o 21.15 mali prvý sex a o 21.39 bola Linda mŕtva.

V stredu Jerryho s putami na nohách aj rukách predviedli pred nemecký súd. Správal sa veľmi pokorne, plakal a povedal, že svoj čin ľutuje. "Položila mi ruky na nohu ... Potom sme mali sex," povedal vzlykajúci Jerry.

"Linda potom obžalovaného požiadala, aby ju odviezol k jej priateľovi, ale on to odmietol, a Linda sa nahnevala," opísala žalobkyňa. Dievča chytilo ​​zo stola kladivo a zatvárací nôž a vrhlo sa na Jerryho. Došlo medzi nimi k boju, ktorý skončil Lindinou smrťou.

Jerry jej podľa súdneho lekára zasadil 13 bodných rán. "Úplne som nad sebou stratil kontrolu a videl som červeno," povedal súdu Jerry. Telo potom uložil do kufra svojho auta a pochoval ho v lese. O niekoľko dní sa sám priznal polícii. Za zabitie mu hrozí až 15 rokov väzenia.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu