Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Som Satanovo dieťa, kričal nahý mladík po vražde matky a babičky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: DailyMail)

BRATISLAVA/PRAHA - Neuveriteľný skrat sa musel odohrať v hlave mladého muža (26), ktorý v sobotu večer spáchal ten najhorší zločin. Desiatkami rán zniesol zo sveta svoju mamu (60) aj babičku (80)! Záchvat zúrivosti ho neprešiel ani potom.

Tragédia sa odohrala v jednom z bytov na sídlisku v Českej Lípe. Došlo tam pravdepodobne k bitke, po ktorej zostali na podlahe ležať dve bezvládne telá žien. "Mali desiatky bodných zranení, lekár už im nemohol pomôcť," informoval šéf miestnej záchranky Stanislav Mackovík. Políciu na desivý krik odvedľa upozornili susedia.

Keď na miesto dorazili policajti, objavili mladíka, ako stojí v mraze na balkóne celkom nahý. Bol ozbrojený nožíkom a začal na nich pokrikovať. "Zabijem vás ako tých vnútri, som Satanovo dieťa, Havel na hrad," hulákal a pokúsil sa ujsť.
 
Naháč zoskočil na ulicu a zaútočil na hliadku. Tá ho spacifikovala aj keď sa zúrivo bránil. Udalosť šokovala celé sídlisko. S rodinou totiž neboli žiadne problémy a aj mladý matkovrah má čistý register. Ten teraz čelí obvineniu z vraždy a hrozí mu výnimočný trest.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu