Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vzala metamfetamín, nahrala sa na iPad a vyvraždila rodinu!

Aide Mendezová
Aide Mendezová (Zdroj: crimevoice.com)

CENTRAL VALLEY - Aide Mendezová (†23) sa najprv pohádala s partnerom Eduardom Lopezom (†33). Aby sa upokojila, vzala drogy. Fajčila metamfetamín, čo si sama dokonca nahrala na iPad. Potom zastrelila svojho partnera, jeho bratranca, svoje dve malé deti a nakoniec spáchala samovraždu.

Polícia vtrhla do domu v kalifornskom Central Valley hneď, ako susedia nahlásili, že z neho počuli streľbu. Našla v ňom telá troch mŕtvych dospelých v kaluži krvi. Pri nich ležal spomínaný tablet.

Mendezová počas hádky nožom a pištoľou zaútočila na svojho partnera aj jeho bratranca Paula Medinu (†27). Jej ďalším cieľom sa stali vlastné deti - Isaiah Echeverria (†3) a sedemnásťmesačná Aliyah Echeverria.

Chlapca našli policajti na mieste mŕtveho, jeho sestričku sa ešte pokúšali oživiť. V nemocnici však zraneniam podľahlo. Jediný, kto masaker v dome prežil, bolo sedemročná kamarátka zavraždených detí, ktorej sa podarilo utiecť.

"Vieme, že v prípade hrajú kľúčovú rolu drogy, ale nevieme, do akej miery," povedal vyšetrovateľ Mark Salazar. Najdôležitejším dôkazom je teraz iPad a videá, ktoré sú v ňom uložené. "Nahrala si, ako s Paulom Medinom fajčí metamfetamín. Jej reakcie, správanie, výrazy v tvári boli bizarné. Všetko budeme teraz skúmať," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu