Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Polnočné orgie v kúpeľoch: Súložili v jacuzzi aj v bazéne!

Táto dvojica si užívala v bazéne
Táto dvojica si užívala v bazéne (Zdroj: virginactive.co.uk)

CARDIFF - Pracovníci luxusných kúpeľov Virgin Active, ktoré sa nachádzajú vo waleskom meste Bridgend, sa trasú o svoje miesta. Bezpečnostná kamera ich totiž prichytila, ako si v nočných hodinách užívajú v priestoroch určených pre hostí.

Manažér zariadenia Lewis Asquith pustil niekoľkých zamestnancov dovnútra, aj keď ich pracovná doba už dávno skončila. Potom sa vrátil do svojej kancelárie a vypol kamery. Neuvedomil si však, že prešli na záložný režim a všetko nahrali.

Keď nasledujúce ráno prišiel do práce riaditeľ kúpeľov, zapol kamery a skoro odpadol. Video zobrazovalo tri ženy a dvoch mužov ako sa vyzliekli a vliezli do horúcej vody vo vírivke. Lewis chcel mať asi trochu súkromia, pretože neskôr spolu so svojou priateľkou Beth Jonesovou skočil do vedľajšieho bazéna. Tam si naplno užívali jeden druhého.

"Ako manažér sa zachoval úplne neprofesionálne. Pustil dnu niekoľkých kolegov, ktorí tam predvádzali sexuálne orgie," povedal nemenovaný zdroj. Asquitha okamžite vyhodili a ďalší štyria previnilci momentáne čelia disciplinárnemu konaniu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu