Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokovaná babička (53): Užívala antikoncepciu, aj tak porodila!

Debbie a jej synček Kyle
Debbie a jej synček Kyle (Zdroj: Worldwide Features)

LONDÝN - Debbie Hughesová (53) je najstaršou Britkou, ktorá počala i porodila prirodzenou cestou. Napriek tomu, že už má dve vnučky, priviedla na svet neplánovane syna Kylea. Žena pritom nebola vôbec neopatrná, zodpovedne užívala antikoncepciu.

"Zrazu som začala priberať, až si môj syn Marc robil srandu, či nie som tehotná. Pomyslela som si, že to nemôže byť pravda. Brala som antikoncepciu a stále som mala periódu. Test som si ale zadovážila, aj keď som si myslela, že sú to vyhodené peniaze," povedala Debbie pre denník Daily Mail. Keď sa jej na teste objavil pozitívny výsledok, pre istotu si ho ešte raz prezrela aj s okuliarmi.

Ihneď sa ponáhľala k svojej lekárke, ktorá takmer spadla zo stoličky. Gynekologička Debbie varovala, že v jej veku to znamená riziko ako pre ňu, tak pre dieťa. Hrozil potrat aj predčasný pôrod. Britka sa ale so svojím partnerom Paulom Clarkom (45) nenechala odradiť a Kyle prišiel na svet prirodzenou cestou.

Hrdá matka už pred Kyleom porodila tri deti - syna Marca (26), dcéru Hayley, ktorá ale tragicky zahynula týždeň pred svojimi 18. narodeninami a syna Brandona (11). S ďalším dieťaťom nepočítala. Nič však neľutuje. "Som viac unavená ako predtým, hlavne pri nočnom kŕmení. Som ale rada, že som zase mama," dodala so synom v náručí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu