Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manžela podozrievala z nevery, on umieral na nádor na mozgu!

Manželia sa vzali v roku 2001
Manželia sa vzali v roku 2001 (Zdroj: abcnews.com)

PHOENIX - Manželská idylka Gravesových dostala hlboké trhliny. Catherine podozrievala Johna, že má inú. Lenže sa prepočítala. John mal smrteľnú chorobu.

Manželia si priali veľkú rodinu a to sa im aj splnilo. Dočkali sa až šiestich detí. Lenže po jedenástich rokoch spokojného života sa správanie Johna zmenilo. Začal byť nevšímavý, domov chodil neskoro, peniaze míňal vo veľkom a hlavne nemal o svoju ženu záujem.

Catherine si myslela, že jej je manžel neverný. Dokonca najala súkromného detektíva, ktorý mal údajnú milenu vystopovať. Potom však John dostal ťažký epileptický záchvat a ona sa dozvedela od lekárov pravdu. Svojho muža z nevery podozrievala neprávom. Celý ten čas sa totiž liečil, pretože trpel agresívnou formou zhubného mozgového nádoru (glióm).

Američanke sa zrútil svet. "Chcela som s ním stráviť zvyšok svojho života," povedala pre televíziu ABC News. Keď jej lekári ju oznámili krutú pravdu, že Johnovi ostáva už len päť mesiacov života, ostala zdrvená. O svojho manžela sa potom starala až do jeho smrti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu