Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hrdinka: Dievča (15) zachránilo život spolužiačke, pritom ho zrazilo auto!

Dievča doplatilo na svoju dobrotivosť
Dievča doplatilo na svoju dobrotivosť (Zdroj: Reuters)

MIŠAN - Pri prechádzaní cesty v Mišane na severovýchode Číny duchaprítomné dievča strhlo naspäť svoju spolužiačku, aby ju zastavilo pred zrážkou s dodávkou. Tá však nakoniec vrazila do samotnej záchrankyne, ktorá skončila so zraneniami v nemocnici, informovala agentúra Reuters.

Na zázname z bezpečnostnej kamery sú vidieť obe dievčatá, ako sa snažia prejsť cez cestu. V okamihu, keď Kuo Siao-čchiová odtiahla svoju kamarátku ku kraju, vrazila do nej biela dodávka a odhodila ju päť až šesť metrov ďaleko.

"Veľmi som o tom nepremýšľala. Myslela som len na to, že nesmiem dopustiť, aby bola Li zranená, pretože je to moja najlepšia kamarátka. Tak som ju odtiahla preč," popísala udalosť mladá záchrankyňa. Sama skončila so zraneniami na tvári a s naštiepenou panvou v nemocnici, podľa lekárov je jej stav ale stabilizovaný.

Potom, čo o prípade informovali miestne médiá, začali za odvážnou študentkou na nemocničnom lôžku prúdiť davy ľudí. Nechýbala ani zachránená spolužiačka. "Som jej tak vďačná. Nebyť Kuo, tak už by som tu nebola," povedala so slzami v očiach.

Zrazená dievčina
.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu