Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hrôza: Zdemolované BMW s malými deťmi viselo nad priepasťou!

BMW vyzeralo ako kus šrotu
BMW vyzeralo ako kus šrotu

KALIFORNIA - Tragická nehoda v americkom San Juan Capistrano mala dramatický priebeh. BMW s dvoma malými deťmi a ich matkou zmietol z cesty kamión. Zdemolované auto zostalo visieť zachytené na moste nad priepasťou a len vďaka obrovskému šťastiu sa zranenú posádku podarilo vyslobodiť.

Kamión na vysokom diaľničnom moste narazil zozadu do BMW, ktoré prerazilo zábradlie a zostalo doslova visieť nad priepasťou. Nákladné vozidlo sa zrútilo dolu a navyše začalo horieť. Vodič zomrel na mieste.

Okoloidúci šoféri okamžite privolali pomoc, ale záchranu Kelli (36) a jej 10-ročnej a 10-mesačnej dcéry komplikovala neuveriteľná poloha zdemolovaného vozidla. To na moste držalo takmer zázrakom.

Prechádzajúca kolóna vojenských vozidiel amerického námorníctva bola pre rodinu požehnaním. Vojaci vysokozdvižným vozíkom BMW podopreli, aby nespadlo. Až potom sa do auta mohli začať prestrihávať hasiči.

Nakoniec sa im podarilo z vraku úspešne vytiahnuť ženu aj jej dve deti. Mladšia dcéra utrpela len ľahké zranenia a podľa záchranárov jej zrejme život zachránila detská autosedačka. Žena sa aj so staršou dcérou zranili ťažko, ale podľa lekárov by sa z následkov nehody mali obe úplne zotaviť.

BMW viselo z mosta

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu