Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bolestivé zranenie: Adrian (29) si pri divokom sexe zlomil penis!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: redorbit.com)

HOUSTON - Žhavý sex s milenkou, na ktorý sa Adrian tešil, nedopadol vôbec podľa jeho predstáv. Skončil totiž so zlomeným penisom, musel podstúpiť operáciu a nikdy nebude môcť mať deti. To všetko vraj kvôli prípravku na podporu erekcie.

Mladík z Texasu žaluje výrobcu piluliek VirilisPro, pretože podľa jeho slov vyvolali takú erekciu, že si počas intímneho styku zlomil svoju mužskú pýchu. Prípravok si kúpil na benzínovej pumpe, následne ho užil a vydal sa do neďalekého motela v meste Houston, kde mal rande s priateľkou.

Na osudnú noc ale dvadsaťdeväťročný Adrian Carter nemá pekné spomienky. Uprostred sexu sa u neho dostavila ostrá bolesť a z penisu mu začala striekať krv na prestieradlá, stenu a zrkadlo. Jeho milenka okamžite privolala záchranku, ktorá ho previezla do nemocnice. Tam sa podrobil zákroku, po ktorom zostal neplodný. Akoby toho nebolo dosť, lekári ho navyše upozornili, že už možno nikdy nedosiahne erekciu a taktiež sa časom môžu dostaviť problémy s močením.

Američan teraz od firmy, ktorá VirilisPro vyrába, žiada odškodnenie vyplývajúce zo vzniknutej fyzickej a psychickej ujmy a uhradenie liečebných nákladov. Odborníci však tvrdia, že nepríjemné zranenie si s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobil sám, a to príliš divokým sexom.

"Ešte nikdy som nepočul o tom, že by za fraktúru penisu mohol bylinný prípravok. Takéto zranenie sa zvyčajne vyskytne po náraze pohlavného údu do partnerkinej panvovej kosti. Penis potom opuchne a sfialovie. Ale krv na stene, to sa mi zdá trochu pritiahnuté za vlasy," uviedol profesor urológie Chad Ritenour. Firma sa zatiaľ k prípadu odmietla vyjadriť, informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu