Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pravda o veľkosti penisov: Smola pre pánov s malými, ženy preferujú väčší!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: lothariosguide.com)

LONDÝN - Hovorí sa síce, že na veľkosti nezáleží, ale najnovší výskum toto tvrdenie vyvracia. Pre ženy je podľa neho naopak dôležité, ako veľmi je obdarený jej partner a či ju dokáže patrične uspokojiť v posteli.

Mužské ego je odjakživa spájané s veľkosťou penisu. Tých menej obdarených preto zrejme nepotešia výsledky štúdie, ktorú vykonal britský časopis Journal of Sexual Medicine. Tie totiž hovoria jasne, väčšina žien dostatočne veľký pohlavný úd ocení viac ako ten menší.

Do výskumu sa zapojilo 323 žien, ktorých sa psychológ Stuart Brody so svojím tímom pýtal na ich sexuálne zážitky a správanie. Zaujímalo ich najmä to, či dosiahnu vaginálny orgazmus pri stimulácii kratším než priemerným alebo naopak dlhším než priemerným penisom. Výsledok bol pomerne jednoznačný. Ženy, ktoré mali za posledný mesiac najviac orgazmov, odpovedali, že väčší je lepší.

"Môže to byť preto, že dlhší penis dokáže stimulovať celú vagínu. Ženám teda rozhodne na dĺžke pohlavného údu záleží," vysvetlil Brody. Informácie priniesol portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu