Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladík v luxusnom bavoráku: Zrazil dieťa, jeho matku aj babku!

BMW skončilo prevrátené na boku
BMW skončilo prevrátené na boku

BRATISLAVA/PIEŠŤANY - Rýchla jazda bieleho BMW X6 bola zrejme príčinou nešťastia, ktoré sa odohralo v pondelok podvečer. Mladý vodič (25), ktorý uháňal po Bratislavskej ceste v Piešťanoch, vletel na chodník, kde zrazil malé dieťa v kočíku, jeho matku aj babičku!

Nešťastie sa odohralo okolo 18:30. Mladík asi 200 metrov pred križovatkou predbiehal auto, ktoré práve predchádzalo auto stojace na krajnici. "V úmysle vyhnúť sa zrážke s autom, strhol riadenie a dostal sa mimo cestu vľavo. Následne v šmyku prešiel na opačnú stranu, kde na chodníku narazil do prechádzajúcich chodcov," popisovala nehodu trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

Najťažšie sa  zranila babka (60) malého dieťaťa. Matka (32) a jej takmer ročný chlapček sa zranili ľahko. "Všetci traja boli prevezení do piešťanskej nemocnice. Vodičovi bola vykonaná dychová skúška na požitie alkoholu, s negatívnym výsledkom a na mieste mu polícia zadržala vodičský preukaz," dodala hovorkyňa. Prípad vyšetrujú ako ublíženie na zdraví.

Podľa informácií Piešťanského denníka sa mladík na BMW nezranil.

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu