Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Chlapček (†8) podľahol rakovine: Rodičia pred liečbou uprednostnili psa!

Willie mohol žiť
Willie mohol žiť (Zdroj: wjw)

CLEVELAND - Malý Willie Robinson († 8) mohol aj napriek zákernému ochoreniu stále žiť. Jeho rodičia sa na súde priznali k tomu, že hoci mal ich syn vyliečiteľný druh rakoviny, nevzali ho k lekárovi. Odôvodnili to tvrdením, že na liečbu nemali peniaze, za zdravie svojho psa však boli ochotní zaplatiť veterinárovi nemalú sumu.

Willie podľahol Hodgkinovmu lymfómu v roku 2008. Pred smrťou vraj úpenlivo prosil svojich rodičov, aby ho vzali k doktorovi. Monica Hussingová a William Robinson senior sa vyhovárali na nedostatok peňazí a nechali ho chladnokrvne umierať v bolestiach.

Žalobca uviedol, že keby chlapec dostal potrebnú liečbu, bola by jeho šanca na prežitie 96 %. Syna nevzali k lekárovi, pretože sa im nechcelo platiť poplatok za prehliadku. Radšej vzali za "ušetrené" peniaze svojho psa k veterinárovi, aby ho odblšil.

Ďalších päť detí obžalovaného páru žije teraz so svojou tetou a ani jedno z nich nedostávalo pravidelnú lekársku starostlivosť. Zároveň sa rodičia ani nestarali o ich povinnú školskú dochádzku. Obaja sa teraz budú spovedať zo zabitia malého chlapca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu