Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Na Facebooku sa objavila pedofilná stránka: Ukazujú na nej aj znásilnenú Aničku (†9)!

Zvrhlý vrah Tomek a nebohá Anička Zobraziť galériu (4)
Zvrhlý vrah Tomek a nebohá Anička (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA/PRAHA - Mimoriadny cynizmus ukázal neznámy muž, ktorý na facebooku vytvoril stránku, venovanú pedofilom. Nazval ju "Na veku nezáleží" a do galérie uploadol šokujúce fotky detí, bozkávajúcich sa so starými mužmi a dokonca aj obrázky zavraždenej a znásilnenej Aničky Janatkovej!

Na stránke sú aj statusy, z ktorých mrazí. "Aspoň Anička neumrela ako panna," pokúšal sa autor o čierny humor. Ostatné jeho vyjadrenia sa ani nedajú citovať.

Okrem galérie s deťmi je šokujúca aj profilová fotografia stránky. Ide o koláž, zobrazujúcu malú Aničku z Prahy a jej vraha, Otakara Tomka. Ten dievčatko v októbri 2010 prepadol znásilnil a zavraždil. Zohavené telo úbohého dieťaťa našli až po takmer pol roku intenzívneho pátrania.
 
Reakcie čitateľov však boli jednoznačne: "Skap ty pedofil," odkazovali mu desiatky z nich. Ďalši poukazovali na protiprávny obsah. O odpoveď na otázku, či ide naozaj o trestný čin, sme poprosili aj českú políciu. Vrchná komisárka pražskej polície Dagmar Bednarčíková pre Topky uviedla, že celú vec prešetria.
 
Vražda malej Aničky pred viac než rokom šokovala Česko aj Slovensko. Dievčina sa 13. októbra vracala zo školy v pražskej Troji. Rozlúčila sa so spolužiakmi a odvtedy zmizla bez stopy. Našiel sa len jej batoh a fľaša s pitím. Hľadali ju stovky policajtov, pomoc poskytla aj naša krajina.
 
Aničkino telo našli zahrabané po piatich mesiacoch. Pitva potvrdila, že dievčatko zomrelo násilnou smrťou. Na stavebných nástrojoch, ktoré sa povaľovali v blízkosti strašného nálezu, údajne našli otlačky prstov hlavného podozrivého. 
 
Vrah Tomek (41) sa však svetskej spravodlivosti vyhol. V pražskej väzenici Pankrác sa obesil a po niekoľkých dňoch zomrel.

Otakar Tomek: 

Na Facebooku sa objavila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: policie.cz)

a jeho obeť, Anička Janatková:

Na Facebooku sa objavila
Zobraziť galériu (4)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu