Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dnes niekoho zabijem, napísala na Facebook a dobodala brata!

Ashley a jeho vrahyňa Claire
Ashley a jeho vrahyňa Claire (Zdroj: thenorthernecho.co.uk)

TEESIDE - Dvadsaťdvaročná dievčina zavesila na svoj profil desivý odkaz, v ktorom sa vyhrážala, že niekoho zabije. Len o niekoľko hodín neskôr zavraždila nožom vlastného brata. Kvôli cigarete.

Claire Grayová napísala na Facebook "dnes asi niekoho zabijem". O niekoľko hodín neskôr prišla na kolaudačnú párty do nového bytu svojho o dva roky staršieho brata Ashleyho. Na večierku, na ktorom do tej doby vládla priateľská atmosféra, začala bezdôvodne vykrikovať, že niekoho zapichne. Potom sa s bratom pohádala kvôli cigarete a vyhrážala sa mu, že ho bodne. Žiadala od neho, aby jej priniesol nôž z kuchyne. Mladík urobil osudnú chybu, že sestru poslúchol a doniesol jej porcovací nôž. Claire ho podal so slovami "tak rob".

Dievčina mu tridsaťcentimetrovú čepeľ okamžite vrazila do hrude, a keď jej zdesení Ashleyho priatelia zabránili v tom, aby ho bodla viackrát, odišla z domu k babičke. Účastníci večierku okamžite zavolali záchranku a snažili sa zastaviť krvácanie. Vrahyňa ale bratovi preťala nožom aortu. Vykrvácal ešte predtým, ako dorazila sanitka.

Polícia zadržala Grayová krátko po vražde. Páchateľka pri zatýkaní na mužov zákona revala, že si to "ten skur.... ý had zaslúžil." Svoju vinu pôvodne popierala a tvrdila, že brata len odstrčila, keď ju chcel napadnúť. V utorok sa ale na súde priznala k bratovražde. Dostala doživotie a o odpustenie časti trestu môže požiadať najskôr po 12 rokoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu