Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vianočný masaker v USA: Vrah strieľal v kostýme Santa Clausa, počas rozbaľovania darčekov!

Polícia prišla na miesto činu o 11:30 Zobraziť galériu (6)
Polícia prišla na miesto činu o 11:30

GRAPEVINE - Vyšetrovatelia z mesta Fort Worth pokročili v prípade “vianočnej masakry” sedemčlennej rodiny. Podľa nich rodinu vyvraždil člen rodiny, ktorý bol počas incidentu oblečený v kostýme Santa Clausa.

Hovorca polície mesta Grapevine Robert Eberling informoval, že strelec prišiel do bytu prezlečený v kostýme krátko pred streľbou, kedy si rodina rozbaľovala darčeky. Polícia v byte našla bezvládne telá štyroch žien a troch mužov a dve zbrane.

„Myslíme si, že oslavoval Vianoce so svojou rodinou a zo zatiaľ neznámych dôvodov sa rozhodol riešiť veci po svojom, “ povedal Eberling.

Byt, kde sa tento hrozný čin odohral bol prenajatý ženou a jej dvomi deťmi (15, 19). „Čakáme na výsledky pitvy, aby sme mohli potvrdiť identitu obetí,“ dodal k prípadu Eberling.

Polícia a hasiči prišli do bytu okolo 11:30 a našli tam sedem tiel vo veku od 15 až 60 rokov. Jedná sa o jediný prípad vraždy v meste Grapevine za posledný rok a pol. Vyšetrovanie prípadu sťažuje fakt, že takmer všetci susedia boli na sviatky odcestovaní.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu