Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

"Šťastlivec" vyhral lamborghini, hneď ho aj nabúral!

David skončil so superrýchlym autom v poli Zobraziť galériu (2)
David skončil so superrýchlym autom v poli (Zdroj: worldnow.com)

NEW YORK - Radosť dlho nevydržala Davidovi Doppovi z amerického štátu Utah, ktorý v súťaži obchodného reťazca vyhral úplne nový automobil značky Lamborghini v hodnote 380 tisíc dolárov.

o šesť hodín neskôr so svojím superrýchlym, limetkovo zeleným vozidlom nabúral, napísala agentúra AP. Jemu samotnému sa nič nestalo.

"Áno, vyhral som ho v sobotu a ešte v sobotu som ho nabúral," povedal Dopp v stredu novinárom, keď vozidlo prepravoval do lasvegaskej opravovne. Nehoda sa vraj stala vo chvíli, keď postupne bral príbuzných a priateľov na prehliadku nového vozidla. Prechádzal práve zákrutou "primeranou rýchlosťou", keď auto nabehlo na kúsok zľadovatenej vozovky alebo oleja na ceste a dostalo šmyk. Prerazilo niekoľko stĺpikov, než skončilo v poli.

Lamborghini poškodený predok aj zadok, prerazené koleso a škrabance po celom boku na strane spolujazdca. Dopp, ktorý skákal radosťou, keď superauto vyhral, si ho nemieni nechať. Otec šiestich detí si podľa svojich slov nemôže dovoliť platiť poistenie a dane za vozidlo, ktoré by ho prišli na zhruba 3500 dolárov za pol roka. Akonáhle bude opravené, predá ho, zaplatí dlhy a kúpi nejaké obyčajnejšie vozidlo - vraj pre manželku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu