Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Policajná brutalita: Školáčku (14) paralyzoval priamo do rozkroku!

Dôstojník študentku paralyzérom zložil na zem
Dôstojník študentku paralyzérom zložil na zem (Zdroj: YouTube)

BOSTON - Brutalita mužov zákona niekedy nepozná hranice. Nedávno sa o tom presvedčila štrnásťročná Keshana Wilsonová z Allentownu vo Philadelphii. Miestny policajt na ňu vytiahol teaser a paralyzoval ju priamo do rozkroku!

Šokujúci incident sa stal koncom septembra blízko strednej školy Dieruff High school. Tínedžerka išla po ulici so svojimi kamarátkami. V jednej chvíli k nej pristúpil dôstojník Jason Ammary a chcel ju zatknúť. Vraj ho slovne urážala. Dievča sa podľa neho zadržaniu bránilo a lakťom ho udrelo do brady. Policajt školáčku chytil a oprel ju o služobné auto. Zo vzdialenosti asi dvoch krokov ju potom pomocou elektrošoku zložil na zem.

Na videu vidno, ako Keshana v ukrutných bolestiach padá na cestu. Krátko nato ju odviezli do nemocnice, kde sa musela podrobiť vyšetreniam. Potom nasledovalo obvinenie z násilného útoku na policajta, odporu pri zatýkaní a výtržníctva.

Wilsonová podala na Ammeryho za použitie neprimeraných praktík oficiálnu sťažnosť. V žalobe sa uvádza, že poškodená nijakým spôsobom dôstojníka neprovokovala. Ammery sa bráni a tvrdí, že mieril na dievčatin rozkrok preto, lebo hornú časť tela si chránila ruksakom. Zábery však dokazujú pravý opak. Podľa obhajoby tak strážca zákona použil donucovacie prostriedky vo väčšej miere, ako bolo v skutočnosti potrebné. Proces pokračuje.

Dievča paralyzoval do rozkroku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu