Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zdesená matka: Dcérku (3) v škôlke dobila spolužiačka (2)!

Katie sa zo škôlky vrátila dobitá Zobraziť galériu (3)
Katie sa zo škôlky vrátila dobitá (Zdroj: swns.com)

LEICESTER - Škôlky sú zariadenia, kde by sa o vaše deti mali postarať a na konci dňa vám ich vrátiť domov živé a zdravé. To rozhodne neplatí o predškolskom zariadení v britskom Leicesteri, ktoré navštevuje aj trojročná Katie Ann Guttridgeová.

Keď ju tam nedávno išla vyzdvihnúť matka Clara, neverila vlastným očiam. Dcérka bola dobitá a na tvári mala modriny a podliatiny. "Pri pohľade na ňu som sa rozplakala. Pomyslela som si, "kto ju mohol takto doriadiť?!," hovorí zhrozená žena.

Zdesená matka: Dcérku (3)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: swns.com)

Niekto by si pomyslel, že ju zbila učiteľka, lebo neposlúchala. Pravda je však ešte šokujúcejšia. Katie takto doriadila jej dvojročná spolužiačka! Okrem toho, že ju ťahala za vlasy, mlátila ju aj hračkami a hrýzla do tváre.

Útočníčka, ktorú prezývajú Chucky, je známou firmou. Pred Ann vraj napadla ďalších desať detí. Polícia o prípade vie, kvôli nízkemu veku páchateľky však nemôže zakročiť. Zdesení rodičia preto žiadajú, aby agresívne dievča zo škôlky vylúčili. "Učitelia ju nemajú pod kontrolou, vôbec si s ňou nevedia poradiť," povedal jeden z nich.

Riaditeľ zariadenia uviedol, že "spolupracuje s miestnymi úradmi aj s rodičmi detí na tom, aby k podobným udalostiam už viac nedochádzalo". Matka malej útočníčky sa k záležitosti odmietla vyjadriť a médiám odkázala, že "s tým nechce mať nič spoločné".

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu