Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Boj o život: Lietadlová vrtuľa zmaskrovala krásnu modelku!

Lauren Scrubbsová prišla o ruku, jej stav je vážny
Lauren Scrubbsová prišla o ruku, jej stav je vážny (Zdroj: Facebook)

DALLAS - Modelka a módna blogerka Lauren Scrubbssová (23) z amerického Dallasu utrpela vážne zranenia, keď po vystúpení z lietadla zavadila o rotujúcu vrtuľu. Po operácii, kedy jej museli zachraňovať život a amputovať ruku, zatiaľ prehovorila iba pár slov.

Pilotom lietadla, ktorý aj po pristátí nechal motor bežať, bol pravdepodobne Laurenin kamarát, ktorý si stroj iba nedávno kúpil. Inšpekcia teraz vyšetruje, ako k nehode vlastne prišlo.

Podľa Laureniných rodičov utrpelo dievča úder do ľavej strany tela, pričom zasiahol oblasť ruky, ramena a hlavy. Pri akútnej operácii, ktorá si vyžiadala amputáciu poškodenej končatiny, mu lekári zrekonštruovali tvár, ale stále je otázne, či bude vidieť na ľavé oko.

Kráska, ktorá sa pomaly zotavuje na jednotke intenzívnej starostlivosti, sa musí vysporiadať s rozsahom svojich zranení. Dobrou správou je, že komunikuje s okolím. Keď jej matka a sestra povedali, že ju milujú, odpovedala im: "Aj ja vás".

Zbožná rodina, ktorá o dcérinom nešťastí informovala aj na blogu, prosí všetkých priaznivcov, aby ich dievčatku držali palce a modlili sa za neho.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu