Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nahá zvrátenosť: Modelka s nálepkou „Telo“ je vychudnutá na kosť!

Karlie Kloss má predstavovať symbol ženskej krásy, bez šiat je však len kosť a koža. Zobraziť galériu (6)
Karlie Kloss má predstavovať symbol ženskej krásy, bez šiat je však len kosť a koža. (Zdroj: Vogue)

NEW YORK – Takto majú vyzerať dokonalé krivky? Zdá sa, že vo svete modelingu sa prehnaná štíhlosť ešte stále teší mimoriadnej obľube. Dôkazom je americká manekýnka Karlie Kloss (19), ktorej figúru ospevuje najnovšie vydanie módnej biblie. Úplne nahá však vyzerá ako vycivený vešiak na šaty!

Vraj jej máme všetci čo závidieť! Aspoň to o tejto mladučkej modelinkovej hviezde tvrdia tvorcovia talianskej verzie magazínu Vogue, ktorí jej zasvätili posledne vydané číslo. Karlie Kloss totiž podľa nich už vo veku sladkých 19 rokov spĺňa kritériá bezchybnej postavy, akou sa pod prezývkou „Telo“ preslávila jej austrálska kolegyňa Elle Macpherson (47). Či o tom svedčí aj obrazová príloha, však už radšej posúďte sami.

V ultrakrátkych šortkách, hore bez, ale aj celkom bez šiat so sombrerom na chrbte – v takých pózach sa modelka s prívlastkom „nové Telo“ nechala zvečniť pre stránky spomínaného časopisu. Všetky pikantné zábery by mali zvýrazňovať jej závideniahodné tvary, spoločné však majú iba jedno. Karlie sa môže pýšiť tak akurát svalstvom začínajúcej fitnesky a vytŕčajúcimi kosťami!

Aj keď dlhovlasá tínedžerka pôsobí vyziabnutým dojmom, módny priemysel ju doslova zbožňuje. Svedčí o tom server models.com, ktorý jej v päťdesiatke špičkových modeliek prisúdil bronzovú priečku. Za zmienku tiež stojí aj Karliena doterajšia kariéra, ktorá sa točí okolo reklamných kampaní tých najvychytenejších módnych značiek - Lacoste, Sportmax, Alexander McQueen, Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Dior a mnohé ďalšie.

Podvýživa možno hrozí aj vám: A to ani nemusíte vyzerať ako trieska!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu