Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odhalili úplne všetko: Krásne nahé ochranárky zabojovali za lužné lesy!

Ochranárka pod hladinou Dunaja Zobraziť galériu (5)
Ochranárka pod hladinou Dunaja

BRATISLAVA - Tým najlepším spôsobom sa rozhodli spropagovať svoju činnosť aktivisti z Bratislavského regionálneho ochranárskeho združenia. Pred koncom roka vydali kalendár, na ktorom sa vyzliekli v lone krásnej slovenskej prírody. Nehanbili sa odhaliť úplne všetko.

Kalendár s názvom Krásy dunajských luhov nafotili na rôznych miestach Slovenska počas celého roka. Na jeho tvorbe sa podieľali členovia BROZ a ich sympatizanti, ktorí chceli podporiť ochranu vzácnych lužných lesov. Zúčasnení priznávajú, že pózovanie hlavne v zimných mesiacoch nebolo vôbec ľahké.

 
 
"Plnofarebný nástenný kalendár obsahuje 12+1  fotografií zachytávajúcich významné druhy, biotopy a územia Dunajských luhov a zobrazuje ich premenu počas celého roka. Zábery pochádzajú od fotografov Braňa Molnára, Ondreja Zsigraya a Petry Áčovej," píšu ochranári vo svojej tlačovej správe.
 
 
Erotický kalendár je možné kúpiť na stránke BROZ, alebo na adrese ruda@broz.sk. Z výťažku z jeho predaja chcú aktivisti hradiť činnosť svojho združenia, založeného už pred 14 rokmi.
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu