Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Obvinila prezidentského kandidáta Caina z nevery: Spával so mnou 13 rokov!

Ginger White obvinila Caina, že s ňou mal 13 rokov pomer Zobraziť galériu (2)
Ginger White obvinila Caina, že s ňou mal 13 rokov pomer

WASHINGTON - Amerického republikánskeho kandidáta na prezidenta Hermana Caina obvinila v pondelok žena z Georgie, že s ňou mal 13-rokov pomer, ktorý sa skončil len pred mesiacmi. Ide o ďalšie obvinenie, ktoré môže Cainov prezidentskú kampaň zmariť, uviedla tlačová agentúra Reuters.

Černošského podnikateľa a aktivistu pred tým obvinili štyri ženy zo sexuálneho obťažovania. Aj najnovšiu aféru odmietol, po prvý raz sa však vyjadril o myšlienke vzdania sa kandidatúry.

Donedávna favorit medzi republikánmi, ktorí chcú vyzvať demokratického prezidenta Baracka Obamu, povedal, že ostane v súboji, dokiaľ bude pri ňom bude jeho manželka.

Ginger White z Georgie uviedla pre miestnu televíziu, že jej pomer s Cainom začal v polovici 90. rokov a s prestávkami trval 13 rokov. Politik údajne za ňou cestoval na tajné stretnutia na rôzne miesta.

"Bolo to celkom jednoduché," povedala White. "Vedela som, že je ženatý. A vedela som aj to, že som sa podieľala na veľmi nevhodnej situácii, vzťahu."

Predchádzajúce obvinenia žien zo sexuálneho obťažovania pomohlo vyradiť Caina z hlavného súboja o stranícku nomináciu na prezidenta. Republikánskym favoritom sa tak najnovšie stal bývalý predseda Snemovne reprezentantov Newt Gingrich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu