Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pestúnka týrala chlapčeka (3): Škrtila ho a hrýzla do penisu!

Karen Victoryová
Karen Victoryová (Zdroj: mobile.gazette-news.co.uk)

Opatrovateľka ako z hororu! Mladá Britka, ktorá sa starala o trojročného chlapčeka, ho takmer utýrala na smrť. Dieťa úmyselne obarovala, škrtila, hrýzla do prirodzenia a spôsobila mu tak vyše štyridsať strašných zranení. Súd ju poslal na 9 rokov za mreže.

Karen Victoryová z britského Essexu mala chlapca v starostlivosti na niekoľko týždňov. Ukázalo sa, že ho po celý čas otrasným spôsobom týrala. Polícia ženu zatkla po tom, čo Victoryová zavolala záchrannú službu, pretože sa bála, že dieťa zabila.

Ošetrujúci lekár jeho zdravotný stav opísal ako "najhoršie zámerne spôsobené zranenia, aké v živote videl." Chlapček mal stopy po pohrýznutí na celom tele vrátane pohlavného orgánu. Ďalej mal obarenú nohu a na krku stopy po škrtení.

Pestúnka sa najskôr pred vyšetrovateľmi vykrúcala a vymýšľala si absurdné lži, nakoniec sa ale ku všetkému priznala. "Hrýzla som ho všade, aby bol ticho," uviedla.

Na súde sa Victoryová psychicky zložila a obhajca jej hrozné činy pripísal nezvládnutým emóciám a tomu, že jej rodičia zomreli, keď bola ešte malá a sama potom vyrastala v násilnom prostredí". Obvinená svoje činy oľutovala.

Sudca Anthony Goldstaub jej však pripomenul, že dieťa takmer zabila. To doteraz kričí hrôzou, keď sa ho chce niekto dotknú. Victoryová si odsedí deväť rokov nepodmienečne, ku svojej obeti sa nesmie priblížiť do konca života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu