Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ashley (†18) znásilňoval otec s kamarátmi: Po zúfalých prosbách sa zabila!

Ashley pôsobila ako veselé dievča, nikto netušil, aké peklo prežívala. Zobraziť galériu (4)
Ashley pôsobila ako veselé dievča, nikto netušil, aké peklo prežívala. (Zdroj: facebook,google)

HOUSTON - Ashley Billasanovú tri roky zneužíval nevlastný otec a jeho kumpáni, ale bála sa o tom hovoriť. V osudný deň zašla na Twitter a za 6 hodín napísala 144 odkazov, v ktorých zúfalo volala o pomoc. Nikto sa neozval, nik nereagoval. Nakoniec spáchala samovraždu.

Ashley pôsobila ako normálne dievča z Houstonu v americkom Texase, ktoré rieši klasické problémy tínedžerov. Skrývala však v sebe desivé tajomstvo. Od jej pätnástich rokov ju zneužíval nevlastný otec a jeho kamaráti.

Niekoľkokrát sa pokúsila vyhľadať pomoc, volala dokonca na linku záchrany, kde jej povedali, že pre nedostatok dôkazov s tým nemôžu nič robiť.

Jedného dňa preto išla na Twitter a všetko opísala. Ako jej to nevlastný otec urobil prvýkrát, ako sa zamkla v kuchyni a plakala. Ako ju otec predával svojim kamarátom. "Chcela s niekým hovoriť a verila, že od toho Twitter je, ale nikto jej neodpovedal," uviedol zástupca šerifa Craig Brady.

Nakoniec napísala, že odteraz sa všetko zmení a už od nikoho pomoc potrebovať nebude. "Vezmem si dve, dúfam, že je to tak správne," bol jej posledný odkaz.

Polícia nechce uviesť, ako presne Ashley zomrela, aby ju nikto nemohol napodobniť, ale špekuluje sa, že návod na samovraždu našla na internete.

Samovražda Ashley

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu