Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Poisťováčka v šoku: Klienta našla pri hre v dcérkinom (11) holom rozkroku!

ilustračné foto
ilustračné foto

PRAHA - Roztržitosť poisťovacej agentky dopomohla k odhaleniu sexuálneho zneužívania na českom Klatovsku. Žena sa vrátila pre zabudnutú kabelku do klientovho bytu a pristihla otčima (45), ako zneužíva jedenásťročnú dcéru svojej partnerky. Otca troch detí uznal súd vinným a uložil mu dvojročnú podmienku.

Muž podľa obžaloby zneužil jedenásťročnú dcéru svojej družky v lete 2009. Prišlo sa na to len vďaka náhode a roztržitosti agentky, ktorá bola v rodine dojednávať zmluvu o poistke. Zabudla v dome kabelku a keď sa pre ňu chcela vrátiť, nezvonila, otvorila bránku a vošla do dvora.

"V otvorených dverách garáže som videla muža, vedľa neho stála dievčina. Mala stiahnuté kraťasy a vykasané tričko. On mal kraťasy stiahnuté až ku kolenám. Jednu ruku mal v jej rozkroku a druhú na svojom prirodzení," vypovedala už skôr žena. Šokovaná rýchlo odišla a všetko oznámila polícii.

Obžalovaný všetko poprel. Tvrdil, že žena si scénu len zle vyložila. Dievča vraj bola vyzlečené, pretože sa chcelo pri garáži vycikať. Svojho partnera sa zastávala aj matka dievčaťa. Na adresu poisťováčky dokonca vzniesli obvinenia, že si všetko vymyslela, aby rodinu očiernila, pretože ju s ponúkanou poistkou odmietli.

Podľa sudcu bolo kľúčovým dôkazom proti obžalovanému nakoniec svedectvo muža, ktorý na poisťováčku čakal v aute pred domom. Výpoveď dievčaťa v prospech otčima súd nevzal do úvahy, pretože je mentálne zaostalé a ľahko ovplyvniteľné.

K náprave obžalovaného má podľa sudcu postačiť štvorročná skúšobná doba a tiež nariadená ambulantná sexuologická liečba. Muža v minulosti už odsúdili za zneužitie päťročnej dievčiny.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu