Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Riaditeľ volal milenke cez Skype: Pred jej očami sa podrezal!

Andrian s partnerkou pri Tádž Mahale
Andrian s partnerkou pri Tádž Mahale (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Obrovská hrôza a bezmocnosť museli zmietať Juliou Zalinski, keď sa cez Skype rozprávala so svojím priateľom. Ten uprostred telefonátu vytiahol nôž a podrezal si krk. Žena všetko sledovala cez webkameru, ale nemohla nič urobiť. Jej Adrian (53), otec troch detí, už ležal mŕtvy na zemi 11-tisíc kilometrov od nej.

Juliin milenec Andrian Rowland, riaditeľ firmy, v ktorej žena pracovala, bol na služobnej ceste v Indii. Prečo sa počas videotelefonátu uchýlil k tak hroznému kroku, zatiaľ nie je jasné.

Na smrť vydesená Julia sa zachovala duchaprítomne, okamžite zavolala linku 999, aby mu zaistila pomoc. Keď však lekári dorazili na miesto, bolo už neskoro. Adrian vykrvácal.

Ich spoločný priateľ denníku The Sun povedal, že Adrian pravdepodobne spáchal samovraždu práve kvôli svojej dlhoročnej milenke. "Počul som ich, ako častokrát ostro diskutovali o ich budúcnosti," priznal.

"Zabil sa priamo pred ňou, pozerala sa na to cez webkameru. Musela to pre ňu byť tá najdesivejšia vec v živote. Videla, ako si podrezal krk a nemohla vôbec nič robiť," dodáva Juliin známy.

Bývalá manželka, s ktorou mal Adrian tri deti, sa k prípadu nechcela vyjadrovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu