Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otčim ma roky znásilňoval a matka s tým súhlasila, tvrdí dievča!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Dlhé obdobie mal svoju nevlastnú dcérku znásilňovať muž z Česka. Dievča tvrdí, že to bol v rodine jeden z trestov, napríklad za to, že niečo zabudla. Šokujúce je, že matka podľa nej o všetkom vedela a stalo sa, že s nimi ležala na jednej posteli! Otčim aj matka vinu popreli, podľa nich ide o pomstu.

Sexuálne zneužívanie malo podľa obžaloby trvať počas rokov 2009 a 2010, keď malo dievča 14 rokov. To tvrdí, že obchytkávanie trvalo ešte dlhšie, už v dobe, keď malo 11 rokov!

"Obžalovaný chodil do spálne so svojou nevlastnou dcérou a aj keď vedel, koľko má rokov, pod hrozbou bitky a iných vecí ju nútil, aby mu trela pohlavný úd až do vyvrcholenia, pričom musela strpieť obchytkávanie na prsiach a na prirodzení," píše sa v žalobe.

Otčim pred súdom akékoľvek znásilnenie poprel. "Je to jedna veľká lož. S dcérou sme sa pohádali kvôli známkam a ona potom omdlela a záchranka ju previezla do nemocnice. Potom povedala, že ešte uvidím. Do spálne za mnou chodila preto, aby sme si tam mohli v kľude pohovoriť, pretože inde v byte pobehovali ostatné deti," tvrdil pred súdom.

Za pravdu mu dala aj jeho manželka, matka dievčiny. "Som presvedčená, že k tomu ani dôjsť nemohlo. Aj keď mali pohovor v spálni, vždy som bola za dverami a všetko som počula a videla," dušovala sa žena, ktorá sa za dcéru nepostavila.

Jej potomok nešetril ani otčima, ani ju. "Stávalo sa to raz-dvakrát za mesiac. Nechcela som to robiť, ale hrozil, že ma bude biť. Bolo to ako forma trestu, keď som niečo zabudla alebo neurobila. Mama s tým súhlasila, niekoľkokrát sa stalo, že s nami v posteli tiež ležala, ja som bola medzi nimi, on ma obchytkával a ona pritom chrbtom ku mne kojila," prehlásilo dievča.

V procese prebehne ešte výsluch svedkov a znalcov a potom sa rozhodne, či je obeťou muž, alebo mladé dievča. O prípade z Jihlavy informovali novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu