Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pri sexe sa hádal s prostitútkou, potom ju vyhodil z okna!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

DUBAJ - Istému občanovi Veľkej Británie hrozí desať rokov väzenia za to, že údajne z okna dubajského hotela vyhodil prostitútku. Žena dopadla z výšky približne šiestich metrov na kapotu auta.

Pád prežila, utrpela však zranenie chrbta. V bolestiach sa ešte dopotácala na recepciu, odkiaľ privolala políciu. Mladá Ukrajinka počas výsluchu uviedla, že sa so svojím klientom, obchodníkom Alim Zoubairom (37), pohádala kvôli poplatku vo výške v prepočte 98 eur za jej služby.

"Stretli sme sa v bare a neskôr sa presunuli do jeho apartmánu na prvom poschodí. Pri sexe sme sa začali hádať. Nechcel mi zaplatiť, tak som odmietla pokračovať," povedala. Potom ju nahú podľa jej slov vyhodil z okna.

Obvinený na súde poprel, že by mal s dotyčnou styk. Súlož pred svadbou sa totiž v Spojených arabských emirátoch považuje za trestný čin. Taktiež odmieta, že by žene svojím konaním spôsobil akékoľvek zranenia. Priťažuje mu však fakt, že krátko po incidente sa snažil utiecť na aute. Ani príslušníčka najstaršieho remesla na svete nevyviazla bez povšimnutia polície, obvinili ju z prostitúcie. Súdne pojednávanie odročili na neurčito.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu