Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexuchtiví študenti súložili na ihrisku aj v posluchárni, nahrali sa pri tom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BALTIMORE - Dve stredné školy, ten istý škandál. Tak by sa dala nazvať atmosféra, ktorá momentálne panuje v americkom Baltimore. Obidve vzdelávacie zariadenia totiž vyšetrujú prípad, kedy sa na internete objavilo video zachytávajúce ich študentov pri sexe na školskom pozemku.

Záznamy, na ktorých sa tínedžeri oddávajú sexuálnym hrátkam, sa objavili na Facebooku, Twitteri i Youtube. Na prvom z nich sa objavujú iba štrnásťroční žiaci, ako si užívajú na školskom ihrisku. To už medzičasom z internetu odstránili. Druhé natočili študenti počas vyučovania v posluchárni, keď traja z nich nedokázali ovládnuť svoje sexuálne chute.

"Donútili ju k tomu a uštvali," vyhlásil otec dievčiny, ktorú nahrali pri súloži so spolužiakom, pre baltimorskú televíziu WJZ. Tvrdí, že jeho dcéra netušila, že ju pri tom natáčajú. "Dúfam, že ten, čo si to zaznamenával, pôjde do väzenia," reagoval na to, že sa mladistvý kameraman de facto dopustil šírenia detskej pornografie.

V dôsledku nepríjemného incidentu spomínaná študentka prestúpila na inú školu. Video, v ktorom účinkuje, si na webe pozreli milióny užívateľov.

Polícia oba prípady vyšetruje, v prípade druhého videa z posluchárne už vzniesla aj obvinenia. Študenti vo veku 15 až 17 rokov sa pred súdom budú zodpovedať z "mravnostných trestných činov a praktikovania perverzného sexuálneho aktu".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu