Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Horor na Facebooku: Dievča chcelo radu, kam má ukryť mŕtve dieťa!

Isabell o pomoc s ukrytím telíčka prosila internetových užívateľov
Isabell o pomoc s ukrytím telíčka prosila internetových užívateľov (Zdroj: facebook/blesk.cz)

PRAHA - Nemecká polícia zatkla v Drážďanoch mladú ženu Isabell B. (21), ktorá zrejme zavraždila svoju dcéru. "Kam mám schovať svoje mŕtve dieťa, poraďte, prosím," žiadala v internetovej diskusii.

Zvláštny príspevok sa objavil v pondelok podvečer. "Kam mám schovať svoje mŕtve dieťa?" pýtala sa žena s prezývkou Ivey90. Ďalej napísala, že porodila mŕtvu dcéru a nevie, čo robiť s telíčkom. Správa vzbudila na sieti rozruch, hneď sa jej ozvalo viac než sto užívateľov. "Vyhľadaj lekársku pomoc, pokus sa dcérku zachrániť," radili jej.

Mladá Nemka ale neurobila vôbec nič. O tragickom pôrode, ktorý prebehol na záchode, neinformovala ani svojho priateľa. Nič netušila ani jej dvojročná dcéra.

Pracovník serveru, na ktorom diskusia prebiehala, informoval políciu. Žena totiž na rady ostatných už nijako nereagovala. Vďaka informáciám, ktoré o sebe zverejnila, ju mohli policajti ešte tú istú noc vypátrať. Zistili, že ide o Isabell B. Mŕtve telíčko dievčatka potom našli zabalené v plachte.

Hoci výsledky pitvy nie sú známe, vyšetrovatelia pochybujú, že by sa dieťa narodilo mŕtve. Hoci je známe, že ženy po pôrode môžu vplyvom hormonálnych zmien konať iracionálne a v skrate, ak sa preukáže, že žena svoje dieťa mohla zachrániť, hrozí jej trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu