Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rodičia v šoku: Stratená dcérka (13) bývala so 42-ročným chlapom!

Alexandra ušla z Bostonu do New Yorku za mužom z internetu Zobraziť galériu (3)
Alexandra ušla z Bostonu do New Yorku za mužom z internetu (Zdroj: Facebook)

BOSTON - Zúfalí rodičia sledovali stopu svojej zmiznutej dcéry, ktorá ich zaviedla z Bostonu až do New Yorku. Dievča tam našli v náručí 42-ročného muža, u ktorého žilo dva týždne a podľa otca sa s ním stretlo na internete.

Otec trinásťročnej Alexandry "Allie" Loftisovej Tony priznáva, že sa mu posledné týždne zdala nešťastná. Veril však, že ide len o problémy v škole a že sa všetko čoskoro vyrieši. "Bývame na vidieku. Je to tu tiché a pokojné. Túžila po veľkomeste. Do školy chcela ísť inam. Hovorila, že tam, kde žijeme, je nuda," spomína otec.

Allie odišla z domu 4. novembra. Pretože časť rodiny býva v Brooklyne, otec dúfal, že tam svoju dcéru nájde. Príbuzní o nej ale nepočuli. "Keď sa sústredím na to, že sa ju snažím nájsť, som v poriadku. Ale keď to skončí a som doma, nemôžem jesť, v noci nespím ... Je to moja jediná dcéra," povedal Loftis CBS News v čase, keď netušil, kde sa skrýva.

Za pomoci desiatok dobrovoľníkov polícia nakoniec Allie vypátrala v New Jersey, len kúsok od New Yorku. Žila u Jorgea Garzona (42), ktorý používal aj meno George Gonzalez. Podľa otca sa spoznali na internete a Garzon ju prehovoril, aby za ním utiekla. Či mladú dievčinu zneužíval, polícia vyšetruje. Muža si do tej doby postrážia vo väzbe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu