Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dievčatá vraj znásilnili, jedno sexovalo za peniaze s príbuzným!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: seattleweekly.com)

PRAHA - Iba 14-ročná stopárka, ktorá chodila s mužmi za peniaze, si vymyslela znásilnenie potom, čo jej zákazník nezaplatil za sex v aute a ušiel! Po mužovi vo veku 25 až 40 rokov zatiaľ polícia pátra. Ide o jeden zo siedmich tohtoročných prípadov na juhu Moravy, kedy neplnoleté dievča takto niekoho nepravdivo obvinilo.

Vlani pritom polícia v regióne podľa kriminalistu Vlastimila Janderu riešila tri vymyslené znásilnenia. V ďalšom podobnom tohtoročnom prípade školáčka súložila za peniaze dokonca so svojím príbuzným! Keď jej prestal platiť a odkopol ju, išla a udala ho polícii. V tej chvíli mu za platený sex hrozilo až 12 rokov väzenia.

"Ďalšie tri neplnoleté dievčatá, ktorých vek sa pohybuje väčšinou okolo 13 až 14 rokov, oznámili znásilnenia z obavy, že sú tehotné," spresnil vyšetrovateľ.

Podľa neho sa potom väčšina podobných prípadov rieši ako pohlavné zneužívanie, takže muži majú nepríjemné opletačky so zákonom.

Krivým obvineniam zo znásilnenia si podľa kriminalistov vybavovala účty s otcom ďalšia školáčka, ktorá mala pocit, že sa jej otec venuje menej než jej sestrám.

Jandera v tejto súvislosti upozornil, že vek, kedy dievčatá skúšajú sex, sa stále znižuje. A aj keď si neplnoletá dievčina vymýšľa, nemôže ju polícia vzhľadom na vek trestne stíhať za krivé obvinenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu