Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lesbičky umlátili dievčatko (†3), z rozsudku sa zbláznili!

Lesbičky dostali po rozsudku záchvat
Lesbičky dostali po rozsudku záchvat (Zdroj: YouTube)

JUŽNÁ KAROLÍNA - K bizarnej scéne došlo pred súdom, keď sa lesbické milenky dozvedeli, že za brutálnu vraždu trojročného dievčatka dostali doživotie. Obe začali vyvádzať, vyli a skolabovali.

Ericu Mae Buttsovú (25) a Shanitu Latrice Cunninghamovú (25) z Južnej Karolíny súdili za to, že v roku 2009 ubili na smrť Serenitu Richardsonovú, o ktorú sa mali postarať.

Dievčatko bolo na návšteve u Buttsovej, svojej kmotry a najlepšej priateľky svojej matky, a Buttsovej milenky Cunninhghamovej asi štrnásť dní, keď došlo k vražde.

"Obe dievčatko striedavo mlátili koženým opaskom a plastovými ramienkami. Na jeho telíčku nezostalo jediné nezranené miesto okrem chodidiel," povedala sudkyňa Gordonová.

Dôvodom ich besnenia bolo, že sa dieťa pocikalo a ženy svorne tvrdili, že nevedeli, že môžu dievčatko aj zabiť. Sudkyňa však mala za to, že ignorovanie zmučených protestov umierajúceho dieťaťa, je zverstvo samo o sebe a odsúdila ženy na doživotie.

Obe lesbičky, keď počuli verdikt, dostali akýsi záchvat, nemohli dýchať, váľali sa po podlahe a vôbec predviedli ukážkovú hysterickú scénu, po ktorej ich ochranka musela vyviezť na vozíkoch a matku jednej z nich vyhodiť zo súdnej siene.

Bizarné video zo súdneho konania v Charlestone už dievčatku k životu nepomôže, ale doživotné tresty pre obe beštie sú snáď aspoň malým zadosťučinením pre jeho rodičov. Informoval portál tn.cz.

Kolaps po rozsudku

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu