Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Lesbička (19) sa prezliekala za muža, aby sexovala s dievčatkami!

Gemma Barkerová vyzerala ako muž
Gemma Barkerová vyzerala ako muž (Zdroj: Daily Mail/INS)

LONDÝN - Britská lesbička Gemma Barkerová z Guildfordu sa prezliekala za chlapca, aby mohla zneužívať dôverčivosť pätnásťročných a šestnásťročných dievčat, s ktorými potom mala milostné aférky. Teraz jej hrozí, že pôjde do väzenia.

Dômyselná Gemma mala svoje tri alter egá prepracované do detailu. Založila si aj tri ďalšie profily na Facebooku a pre každú rolu si vymyslela iný štýl obliekania. Každý z "chlapcov" potom obalamutil iné dievča. Tie si mysleli, že chodia s Aaronom Lampardom, Connorom McCormackom alebo Lukom Jonesom.

Gemma si dokonca nacvičila aj postoj a držanie tela, aké majú muži. Vyjadrovala sa drsne a menila tón hlasu. Mimikry bolo také dokonalé, že poškodené dievčatá na podvod neprišli.

Klietka spadla až v momente, kedy Aarona Lamparda zatkli za sexuálne napadnutie. V cele ho donútili vyzliecť sa, aby poslali jeho odev do laboratória. Aké bolo prekvapenie, keď bola zrazu z Aarona žena.

Mladé dievčatá nemohli uveriť, že svoje prvé sexuálne zážitky prežili s psychicky chorou ženou a nie s chlapcom. Gemmu prepustili na kauciu a 2. marca ju čaká súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu