Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Tri deti stačia, povedali si rodičia a dcéru zahrabali na záhrade!

Kirsten a Marcel sa na súde pre kamerami skrývali
Kirsten a Marcel sa na súde pre kamerami skrývali (Zdroj: bild.de)

PRAHA/BRATISLAVA - Tri deti nám stačia, ďalšie už nechceme, lebo na neho nemáme peniaze. Také vraj bolo rozhodnutie manželov z nemeckého Jüterbogu, Marcela T. (35) a Kirsten H. (38), vo chvíli, keď pred dvoma rokmi prišiel na svet ich štvrtý potomok - dcéra. Rodičia svoje dieťa zabili, jeho telíčko uložili do vreca s nápisom "Vitaj do rodiny" a zakopali ho na záhrade. Na mieste, kde sa potom ďalšie mesiace spokojne hrali jeho traja súrodenci.

Hrozným motívom, ktorý rodičov k tomuto nepochopiteľnému činu viedol, boli podľa prokurátora pravdepodobne peniaze. "Tri deti stačia," vyhlásil podľa neho otec pred súdom.

Na otrasný čin rodičov sa prišlo, až keď sa s ním Kirsten pochválila tento rok vo februári svojej kamarátke. Žena sa opila a medzi rečou oznámila, že spolu s manželom zabili pred dvoma rokmi dieťa, ktorého mŕtvolka leží na záhrade.

Keď sa polícia vydala na miesto činu, telíčko skutočne našla. Dieťa bolo pochované asi štyridsať centimetrov pod dláždenou cestou vedúcou k domu. Na mieste, kde sa celé tie roky hrali jeho ďalší traja súrodenci. Napísal portál blesk.cz.

"To matka zabila naše dieťa, ja som ho len pochoval," povedal po svojom zadržaní Marcel. Jeho žena však tvrdila pred súdom opak. "Ja som si to dieťa priala, Marcel ho nechcel, pretože by nám vraj nestačili peniaze," vyhlásila nezamestnaná Kirsten. "Keď som mala porodiť, išla som do pivnice. Marcel tam šiel so mnou, potom novorodenca zabalil do uteráka a odišiel. Ja som bola vyčerpaná a zaspala som. Ďalší deň ukázal Marcel na záhradu a povedal mi: Tam som ho pochoval. Bola som v šoku," dodala žena.

Štátny zástupca podotkol, že jej slovám na súde nikto neveril. Keby vraj Kirsten dieťa chcela, svoje tehotenstvo by neskrývala a nerodila by doma tajne v pivnici. Rozsudok by mal v tomto prípade padnúť budúci rok v januári.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu