Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zúfalá dievčina: Recidivistu musela uspokojiť aj análne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BRNO - Mimoriadne brutálnym znásilnením sa dnes zaoberal brniansky súd. Recidivistu, ktorý sa priamo pri železničnej trati zmocnil zúfalej mladej ženy a nútil ju k rôznym praktikám, poslal nemilosrdne za mreže. Výhovorky nepomohli.

Znásilnenie vtedy 23-ročnej mladej ženy sa odohralo ešte pred ôsmimi rokmi. Jiří Valachovič (38) ju vtedy napadol zozadu a zatiahol ju do krovia.

Potom ju vliekol popri železničnej trati, vulgárne jej nadával a chcel od nej rôzne sexuálne praktiky. Dievčinu napokon prinútil, aby ho orálne aj análne uspokojila. Aj keď sa zo všetkých síl bránila, silnejší muž ju znásilňoval pre ňu nekonečné minúty.

Valachovič, ktorý má už všeličo za ušami, sa vinným necítil. Podľa neho sa mu žena poddala dobrovoľne. Odmietol aj análne praktiky. Súd však mal dostatok dôkazov a chabé recidivistove výhovorky zmietol zo stola.

Mužovi, ktorý je za iné činy vo väzení už od roku 2005, pridal krajský súd v Brne osemročný trest. Rozsudok je právoplatný, dodal portál Blesku, ktorý o prípade informoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu