Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Beštiálny recidivista Luboš: Žene usekol prsty, starého taxikára upálil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PRAHA - Z neuveritelných výčinov sa zodpovedal recidivista Luboš Miko pred pražskym súdom. Dokázali mu, že zastrelil a uplálil starého taxikára, aj to, že prepadol a beštiálne dokaličil dve ženy, ktoré chcel okradnúť. Našťastie, zvyšok života už prežije v base.

V roku 2009 sa nechal v pražskej štvrti Kunratice odviezť taxíkom, ktorý šoféroval starší muž (†70). Potom naňho vytiahol zbraň a dvakrát ho strelil do hlavy. Ešte predtým, ako ušiel s poriadnou kopou peňazí, snažil sa vraždu zakamuflovať.

Ako uviedol Blesk, auto zapálil. Stopy sa mu však zničiť nepodarilo, vedľa tlejúceho vraku totiž našli fľašu so stopami jeho DNA. 
 
Prvú (62) zo žien napadol počas pokusu o krádež.  Po hromozvode sa vyšplhal do jedného z bytov, pri tom však prebudil podnájomníčku. Napadol ju a brutálne dobodal ho hlavy a hrude. 
 
Druhou obeťou sa stala žena (47), ktorú sa pokúsil pripraviť o kabelku. Zaútočil na ňu mačetou a uťal jej niekoľko prstov! Napadnutie síce prežila, do konca života ale bude hendikepovaná.
 
Miko sa bránil, že je len slušný zlodej a nikomu vlastne ublížiť nechcel. Súd mu na to neskočil a poslal ho tam, kam patrí - na doživotie do basy. Recidivista sa vlastne vracia domov, pretože za mrežami už strávil asi 20 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu