Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Krkavčia matka: Obarila dcérku (2), odumrela jej koža, neprežila!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BIRMINGHAM - Nielenže obarila dcérku (2) horúcou vodou, ale namiesto toho, aby s ňou okamžite išla do nemocnice, nechala ju bez odbornej pomoci. Dievčatko po dvoch týždňoch bolestí zomrelo. Krkavčiu matku a jej partnera obvinili zo zabitia.

Kristianka z Birminghamu utrpela popáleniny na desiatich percentách tela po tom, čo ju matka Eva Loginová (25) obarila v sprche horúcou vodou. Mladá žena a jej o 24 rokov starší partner Rashpal Chana následne dievčatko údajne obviazali, ale k lekárovi s ňou nešli, hoci to jej zranenie evidentne vyžadovalo. Dievčatko nechali bez ošetrenia tak dlho, že jej odumrela koža a začala hniť. Matka vzala dcéru do nemocnice až po dvoch týždňoch! Už jej ale nebolo pomoci.

"Podľa patológa dievčatko zomrelo na následky septického šoku," uviedol sudca Timothy Raggatt. "To znamená, že jej telo zachvátila infekcia tak rozsiahla, že jej zlyhali orgány."

Zlá matka dokonca dala Kristianku na určitú dobu do pestúnskej starostlivosti. "Počas tej doby bola veselé a šťastné dieťa. Po tom, čo sa vrátila k matke, ktorá jej nijako nedávala najavo, že ju má rada, sa z nej stalo smutné, mĺkve dievčatko," dodal sudca.

 Výška trestu za zabitie ale ešte nebola stanovená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu