Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Krásnu manželku (†28) uškrtil pre figúrky z Hviezdych vojen!

Manželka prišla o život kvôli Hviezdnym vojnám
Manželka prišla o život kvôli Hviezdnym vojnám (Zdroj: cavendish)

LONDÝN/BRATISLAVA - Šialený fanúšik Hviezdnych vojen uškrtil svoju ženu, pretože mu rozbila jeho drahocennú kolekciu figúrok Darth Vadera a Luke Skywalkera. Na súde tvrdil, že ho žena psychicky aj fyzicky týrala a toto bola posledná kvapka. Informáciu priniesol britský denník Daily Mail.

Rickie la Touche (30) z Manchesteru v záchvate zúrivosti uškrtil svoju thajskú manželku Pornpilai, pretože mu zničila jeho zbierku memorabilií súvisiacich so sci-fi sériou Hviezdnych vojen, ktorú si pestoval od raného detstva.

Po čine muž rýchlo vytriezvel, bežal za svojou matkou a zveril sa jej, čo vykonal. Privolaná polícia našla uškrtenú ženu na posteli v spálni manželov. Uviedol portál tn.cz.

La Touche sa k vražde priznal a na súde dostal doživotie. Pred porotou sa bránil tvrdením, že mu žena milovanú kolekciu sci-fi postavičiek rozbila v snahe "urobiť mu zo života peklo".

Navyše bol vraj pod papučou, Pornpilai ho niekedy aj bila, vyhrážala sa mu, že ho v spánku "zabije, rozkrája a zje", alebo že ho opustí a vráti sa do rodného Bangkoku. K nižšiemu trestu mu však tieto bizarné okolnosti nepomohli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu