Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna Susann (†23) zomrela pre sex na jednu noc, vrah zhnije vo väzení!

Susann odmietla reportérovu sexuálnu ponuku, zavraždil ju.
Susann odmietla reportérovu sexuálnu ponuku, zavraždil ju. (Zdroj: facebook/bild.de)

BERLÍN - Keď Susann P. (†23) cestou z diskotéky odmietla sexuálnu ponuku reportéra Patricka R. (27), netušila, že sa jej ohrdnutý muž pomstí. Znásilnil ju, uškrtil a mŕtvolu spálil. Teraz dostal za trest doživotie.

Okresný súd uviedol, že bývalý rozhlasový reportér bol uznaný vinným z vraždy a pokusu o znásilnenie, a s prihliadnutím k mimoriadnej závažnosti viny udelil doživotný trest odňatia slobody.

Reportér Rádia Zwickau išiel vo februári skoro ráno z diskotéky a cestou stretol krásnu červenovlásku. Susann P. bola na ceste domov a išla sama. Patrick sa jej spýtal, či by si s ním nechcela užiť noc. "S tebou rozhodne nie," odmietlo ho dievča a podpísalo si tak rozsudok smrti.

Patrick dievča znásilnil, uškrtil a v aute odviezol domov. "Položil som ju na svoju posteľ a zabalil ju do plachty," povedal vo svojej výpovedi. Potom ju odviezol do lesa, kde ju zapálil. Po čine sa vydal do bytu svojej obete, kde hľadal cennosti. Snažil sa, aby si polícia myslela, že išlo o lúpež.

Keď vraždu odhalili, Patrick suverénne prišiel na miesto činu a ako reportér miestneho rádia spovedal vyšetrovateľa. Robil rozhovory, fotil a jeho stanica bola s informáciami vždy o krok vpred pred políciou.

V policajnej databáze ale boli uložené vzorky jeho DNA, pretože ho vyšetrovali v súvislosti s prípadom podpaľačstva. Rovnaké stopy našli aj na obhorenom tele Susann, čo reportéra usvedčilo. Teraz ho podľa rozhodnutia súdu čaká zvyšok života za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu