Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Berlusconi s kráskami vraj iba tancoval: Bunga bunga nie je sex!

U Berlusconi mali vystupovať aj striptérky prezlečené za rehoľné sestry Zobraziť galériu (3)
U Berlusconi mali vystupovať aj striptérky prezlečené za rehoľné sestry (Zdroj: sita/daily mail)

RÍM/BRATISLAVA - Taliansky premiér Silvio Berlusconi (75) odhalil novú verziu toho, čo sa vlastne odohrávalo na jeho notoricky známych bunga bunga párty. Podľa jeho slov išlo o nevinné večierky, ktoré sa končili pri tanci.

Berlusconi uviedol, že je veriaci človek a orgie, na ktorých sa malo ženám platiť za pohlavný styk sú "výmyslom sexom posadnutých prokurátorov". "V mojom dome k žiadnemu svätokrádežnému správaniu nedochádzalo," nechal sa počuť premiér a vysvetlil: "Keď sa hosť opýtal: "Bude po večeri nejaké bunga-bunga?" Hovoril iba o tanci."

Taliansky ústavný súd vo februári obmedzil Berlusconimu imunitu a vzápätí ho začali vyšetrovať v kauze marockej prostitútky Ruby, vlastným menom Karima al-Maroughová, s ktorou sa stretával, kým ešte nemala 18 rokov. Neskôr sa ju pokúšal dostať z problémov s políciou, čím podľa vyšetrovateľov prekročil svoje právomoci. Berlusconi si podľa výpovedí svedkov neplnoletú marockú prostitútku opakovane pozval do svojej vily a za sex jej platil. Obaja popierajú, že by mali intímny pomer.

Celkovo bol alebo je Berlusconi stíhaný v desiatke prípadov pre korupciu, daňové úniky, podvodné účtovníctvo či nelegálne financovanie politických strán. V prvej inštancii bol niekoľkokrát odsúdený, ale pri odvolaní ho vždy nakoniec oslobodili alebo bol už prípad premlčaný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu